Mørdruplejlighederne fordeler sig på fire enkeltstående punkthuse med hvidpudsede facader, zinktage og mahognivinduer. Husene er roterede i forhold til hinanden og udnytter dermed grunden optimalt og giver alle den bedst mulige udsigt fra boligerne.

Alle lejligheder har overdækkede altaner med lys og luft – og udsigt ud over de grønne parklignende oaser omkring og imellem punkthusene. Desuden vil tre af husene rumme erhverv med lægepraksis, dyrlæge, køreskole og ejendomsmægler – alt sammen med til at skabe tryghed og liv i området.

Arkitekturen blander sig med Espergærdes eksisterende bygningsmasse med sine asymetriske saddeltage, som et skulpturelt og karaktérfyldt element. De hvidpudsede facader tilpasser naturligt og stilfærdigt sine omgivelser og refererer arkitektonisk til Mørdrup Kirke og Den Hvide By, som blev tegnet af arkitekt Per Christiansen i 1960- og 70erne.

Lejligheder fordeler sig på de fire punkthuse i 2-3 etager, med erhverv i stueplan i tre af husene. Der er elevator til alle boligerne.

Lejlighederne, i varierende typer og størrelser, har alle hvide, stilrene køkkener fra HTH med overskabe og brede skuffemoduler. Her er plads til både hverdagens travle gøremål og lidt mere langsom nydelse i weekenden.

De elegante hårde hvidevarer er fra Siemens og de lækre badeværelser er udstyret med flot sanitet.

Gedigne kvaliteter og overflader overalt gør de lyse rum nemme og indbydende at indrette, ligesom de overdækkede altaner tilfører boligerne et ekstra møblérbart uderum. Til de øverste lejligheder er der desuden læfyldte tagterrasser, som giver oplevelsen af et privat gårdrum, med et lille aflukke til havehynder etc.

© Copyright - Mørdrup Lejlighederne / design: dbyk.dk